ناموجود

کوشن ولوت فینیش میشا Missha Velvet Finish Cushion 15g

750,000 تومان

محصول : کره جنوبی

وزن: 15 گرم

انقضاء : 2026

بارکد : 8809581452558 – 8809581452565




snapppay-logo
در ۴ قسط با اسنپ‌پی

کوشن ولوت فینیش میشا یک کوشن لوکس و حرفه ای با کاور بسیار بالا است. این کوشن بدون ماسیدن و اکسید شدن، تمام سطح پوست را به طور کامل پوشش داده و فینیش مات و مخملی دارد. همچنین بالاترین سطح مراقبت از پوست (+++SPF50/PA) در برابر نور خورشید و اشعات مضر محیطی  را ارائه میدهد.

 

کوشن ولوت فینیش میشا 15 گرم

Missha Velvet Finish Cushion 15g

 

کوشن ولوت فینیش میشا غنی شده با عصاره رزماری و عصاره سنتلا آسیا تیکا است. این دو ترکیب علاوه بر نرمی و لطافت فوق العاده ای که برای پوست داشته، قابلیت ترمیم کنندگی و تسکین دهندگی بالایی دارند. همچنین از بروز جوش و آکنه نیز با جدیت جلوگیری می کنند.

کوشن ولوت فینیش میشا تمامی لَک‌، قرمزی ‌و نواقص پوست را به خوبی کاورکرده و تُناژ پوست را به طور ملایم اصلاح و یکدست می‌کند. این محصول فینیش کاملا مات و مخملی  داشته و ماندگاری بسیار بالایی دارد. همچنین قابلیت آبرسانی و حفظ رطوبت بالایی دارد. به همین دلیل برای انواع پوست مخصوصا افرادی که پوست مختلط یا چرب دارند و یا به دنبال محصولی هستند که علاوه بر کاور و پوشانندگی ، ظاهر شاداب و زنده ای به پوست بدهد، بسیار مناسب است.

این محصول بافت بسیار سبک، غیر چرب و درعین حال غلیظی دارد. به طوری مقدار خیلی کمی از آن تمام صورت را پوشش میدهد. همچنین هیچ گونه احساس سنگینی و چربی روی پوست ایجاد نکرده و ترکیبات آن کاملا غیر کومدون زا می باشد.

 

 

کوشن ولوت فینیش میشا 15 گرم

 

فواید محصول :

کاور بسیار بالا با ماندگاری طولانی مدت

پوشش کاملا مات و مخملی

بدون ماسیدن و اکسید شدن روی پوست

دارای +SPF50 و +++PA

غنی شده با عصاره سنتلا آسیا تیکا و رزماری

حفظ طولانی مدت آرایش بدون تغییر

آبرسان و مرطوب کننده بسیار قوی

بافت سبک، فاقد چربی و بسیار غلیظ

بدون ایجاد حس سنگینی روی پوست

ترکیبات بسیار ایمن و غیر کومدون زا

 

کوشن ولوت فینیش میشا 15 گرم

 

 

نحوه مصرف :

پد را به مقداری کوشن آغشته نموده و با حرکت ضربه ای به روی پیشانی، بینی، گونه‌ها و چانه بزنید. بهتر است تا زمانی که به پوشش دلخواه برسید اینکار را تکرار کنید. بعد به آرامی تمام نواحی صورت را یکدست و یکنواخت با یکدیگر ترکیب نمایید.

 

برای دیدن موارد مشابه اینجا کلیک کنید

رنگ

Velvet Finish 21, Velvet Finish 23

2 دیدگاه برای کوشن ولوت فینیش میشا Missha Velvet Finish Cushion 15g

  1. فرانک فریدفر (خریدار محصول) –

    بافت مخملی.جنس کرمعالی.پوشانندگی خیلی عالی رنگ نیره رو کرفتم پوستم سفیده اما انگار این گوشن رو پوست رنگش شبیه رنگ پوستم شده واین گوشن شد چزو بهترین بی بی کرمم😍

    • ادمبن بیوتی کده (store manager) –

      ممنون که نظرتون رو با ما به اشتراک می گذارید.
      برای انتخاب بیوتی کده قدردان شما هستیم.

  2. زهرا (خریدار محصول) –

    سلام دوستان.. من رنگ پوستم گندمی متوسط یا بژ هست و شماره 23 رو خریدم میترسیدم روشن باشه برام.. ولی واقع مناسب و خوشرنگ بود و چقدر نرم و مخملی بافتش. خیلی راضی بودم و خیلی شیکه کوشنش.. خیلی ممنونم.

    • ادمبن بیوتی کده (store manager) –

      برای انتخاب بیوتی کده قدردان شما هستیم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط